Keitä Olemme?

Haminan Rotaryklubi on 1947 perustettu aktiivinen rotaryklubi. Vuonna 2017 klubiin sulautui 1977 perustettu Hamina-Vehkalahden Rotaryklubi. Klubissamme on 35 rotaria. Toimintaamme leimaa yhdessä viihtyminen, ystävällisyys, jäsenten ja heidän ammattitaitonsa arvostaminen sekä rotaryperheitten huomioiminen. Kuukauden toisena tiistaina klo 18 alkaen kokoonnumme Tanelinkulmassa Haminan Raatihuoneen torin laidalla. Tapaamme rotarykavereita, vietämme iltaa yhdessä, sekä kuulemme joko klubimme rotarin tai ulkopuolisen asiantuntijan kiinnostavasta aiheesta pitämän esitelmän.

Teemme myös vierailuja Haminan seudun yrityksiin, museoihin, varuskuntaan ym.
Klubin omat paikalliset hyväntekeväisyysprojektit kohdistuvat pääasiassa nuoriin sekä ympäristön- ja vesiensuojeluun.

Klubi ja sen jäsenet tukevat vuosittain Rotarysäätiön toimintaa ja sen kautta rotarien maailmanlaajuisia hyväntekeväisyyshankkeita.

Kokoontumistiedot

Paikka: